marți, 10 mai 2011

Aperitiv cu Branza

Ingrediente:

* 500 gr branza dulce grasa,
* 250+250 gr cascaval tip Dalia,
* 200 gr branza topita mai cremoasa (sul),
* sare dupa gust,
* 3 castraveti (L=20 cm),
* 10 buc ridichii de luna,
* 1 legatura ceapa verde,
* 2 masline negre,
* 200 gr covrigei cu mac, sare sau susan

Preparare

Crema de branza:
Amestecati omogen branza dulce, branza topita si jumatate din cascavalul dat pe razatoarea marunta. Potriviti de sare si dati la frigider 2-3 ore.

Pentru soricei:
Faceti bilute din crema de branza cam de 2cm in diametru. Tavaliti-le prin cascaval ras pe razatoarea mica si apoi puneti-le urechiuse din felii de ridichie sau de castravete. Apoi din masline, taiati fasii subtirele, pe care le infigeti in locul unde trebuie sa fie ochisorii si boticul.

Pentru rulouri:
Taiati castravetii fasii subtiri, pe lungime. Ungeti fiecare fasie cu crema de branza apoi, rulati-le si legati cu frunze de ceapa verde.

Pentru covrigei:
Lipiti cate trei covrigei cu crema de branza.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu